• ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

  Η ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ Α.Ε είναι ένας υπερσύγχρονος φορέας παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην πρωτεύουσα της Hπείρου.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ωράριο

Δευτέρα εως Παρασκευή

Ώρες 07:30-14:30 | 18:00-21:00
Σαββάτο 08:00 - 13:00

Δευτέρα εως Παρασκευή

Ώρες 07:30 - 15:00
Σαββάτο Κλειστά

Καλώς ήρθατε

Το διαγνωστικό μικροβιολογικό εργαστήριο ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α.Ε ιδρύθηκε το 2001 από τους Βιοπαθολόγους Ελευθερίου Θανάση και Παράσχου Βιβή.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο προσιτό σε όλους και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου ανεξάρτητα φύλου και ηλικίας.

Πίσω από τις εργαστηριακές εξετάσεις βλέπουμε τον άνθρωπο. Είμαστε οι επιστήμονες που φροντίζουμε, αντιμετωπίζουμε, συμβουλεύουμε, ενημερώνουμε μοναδικά τον κάθε ασθενή ως μια ξεχωριστή περίπτωση, δημιουργώντας μαζί του μια μακροχρόνια σχέση.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του ιατρικού κόσμου καθώς και το μεγαλύτερο μερίδιο της προτίμησης του κοινού στη πόλη μας.

Σε ιδιόκτητες πια εγκαταστάσεις δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους υψηλής ευαισθησίας, ειδικότητας, επαναληψιμότητας και ακρίβειας, πλήρως μηχανογραφημένο.

Τέλος με τη βοήθεια του προσωπικού μας φτιάξαμε έναν ιδιαίτερα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον ώστε οι άνθρωποι που απευθύνονται σε εμάς να αισθάνονται ότι θα βρουν λύση στο πρόβλημα τους. 

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η μητρότητα αποτελεί για κάθε γυναίκα το σημαντικότερο «σταθμό» στη ζωή της. Για το λόγο αυτό επιβάλλεται να γνωρίζει πώς θα γίνει μητέρα με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, κάτι που μπορεί να εξασφαλιστεί από έναν πλήρη προγεννητικό έλεγχο.

Οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ασφαλείς, τις περισσότερες φορές μη επεμβατικές, διαδικασίες που στόχο έχουν να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες εμφάνισης κάποιας παθολογικής κατάστασης τόσο για τη μητέρα, όσο και για το νεογέννητο.

Εξετάσεις που πραγματοποιούνται


 • Ανίχνευση ασθενειών μητέρας, που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία του εμβρύου - παιδιού.

  Ηπατίτιδα(B,C), HIV, Ερυθρά, CMV, RPR(Σύφιλη), Κ/Α Κολπικού, ΗΦΑ2

 • Γενικές εξετάσεις για την εξέλιξη της υγείας της εγκυμονούσας

  Γενική αίματος, Γενική ούρων, Σάκχαρο-Ουρία

 • Aνίχνεση χρωμοσωματικών ανωμαλιών

  Aνίχνευση ανευπλοειδιών των χρωμοσωμάτων(13, 18, 21, Χ και Υ) π.χ. τρισωμία 21 ή αλλιώς σύνδρομο Down, ανίχνευση μετάλλαξης F508del της ινοκυστικής νόσου