• ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

    Η ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ Α.Ε είναι ένας υπερσύγχρονος φορέας παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην πρωτεύουσα της Hπείρου.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ωράριο

Δευτέρα εως Παρασκευή

Ώρες 07:30-14:30 | 18:00-21:00
Σαββάτο 08:00 - 13:00

Δευτέρα εως Παρασκευή

Ώρες 07:30 - 15:00
Σαββάτο Κλειστά

Καλώς ήρθατε

Το διαγνωστικό μικροβιολογικό εργαστήριο ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α.Ε ιδρύθηκε το 2001 από τους Βιοπαθολόγους Ελευθερίου Θανάση και Παράσχου Βιβή.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο προσιτό σε όλους και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου ανεξάρτητα φύλου και ηλικίας.

Πίσω από τις εργαστηριακές εξετάσεις βλέπουμε τον άνθρωπο. Είμαστε οι επιστήμονες που φροντίζουμε, αντιμετωπίζουμε, συμβουλεύουμε, ενημερώνουμε μοναδικά τον κάθε ασθενή ως μια ξεχωριστή περίπτωση, δημιουργώντας μαζί του μια μακροχρόνια σχέση.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του ιατρικού κόσμου καθώς και το μεγαλύτερο μερίδιο της προτίμησης του κοινού στη πόλη μας.

Σε ιδιόκτητες πια εγκαταστάσεις δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους υψηλής ευαισθησίας, ειδικότητας, επαναληψιμότητας και ακρίβειας, πλήρως μηχανογραφημένο.

Τέλος με τη βοήθεια του προσωπικού μας φτιάξαμε έναν ιδιαίτερα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον ώστε οι άνθρωποι που απευθύνονται σε εμάς να αισθάνονται ότι θα βρουν λύση στο πρόβλημα τους. 

Η οστεοπόρωση είναι χρόνια πάθηση του μεταβολισμού των οστών, κατά την οποία παρατηρείται σταδιακή μείωση της πυκνότητας και ποιότητάς τους, με αποτέλεσμα αυτά με την πάροδο του χρόνου να γίνονται πιο εύθραυστα και λεπτά. Έτσι προκαλείται αυξανόμενος κίνδυνος κατάγματος (σπασίματος) των οστών, καθώς μειώνεται η ανθεκτικότητα και η ελαστικότητά τους.

Ποιοι κινδυνεύουν να πάθουν οστεοπόρωση

Συνήθως οι γυναίκες λόγω της μείωσης των οιστρογόνων κατά την εμμηνόπαυση. Επίσης γυναίκες μετά την ωοθηκεκτομή και παρατεταμένη αμηνόρροια. Άτομα που παίρνουν κορτικοειδή για μεγάλο διάστημα. Άτομα με περιορισμένη σωματική δραστηριότητα κλπ.

Ποιές είναι οι προληπτικές εξετάσεις;

Το διαγνωστικό πακέτο περιλαμβάνει εξετάσεις για την μέτρηση των τιμών

Δέν πρέπει να ξεχνάμε

Οι παραπάνω εξετάσεις, πρέπει να είναι συμπληρωματικές του βασικού προληπτικού ελέγχου.