• ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

  Η ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ Α.Ε είναι ένας υπερσύγχρονος φορέας παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην πρωτεύουσα της Hπείρου.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ωράριο

Δευτέρα εως Παρασκευή

Ώρες 07:30-14:30 | 18:00-21:00
Σαββάτο 08:00 - 13:00

Δευτέρα εως Παρασκευή

Ώρες 07:30 - 15:00
Σαββάτο Κλειστά

Καλώς ήρθατε

Το διαγνωστικό μικροβιολογικό εργαστήριο ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α.Ε ιδρύθηκε το 2001 από τους Βιοπαθολόγους Ελευθερίου Θανάση και Παράσχου Βιβή.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο προσιτό σε όλους και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου ανεξάρτητα φύλου και ηλικίας.

Πίσω από τις εργαστηριακές εξετάσεις βλέπουμε τον άνθρωπο. Είμαστε οι επιστήμονες που φροντίζουμε, αντιμετωπίζουμε, συμβουλεύουμε, ενημερώνουμε μοναδικά τον κάθε ασθενή ως μια ξεχωριστή περίπτωση, δημιουργώντας μαζί του μια μακροχρόνια σχέση.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του ιατρικού κόσμου καθώς και το μεγαλύτερο μερίδιο της προτίμησης του κοινού στη πόλη μας.

Σε ιδιόκτητες πια εγκαταστάσεις δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουν τις πλέον σύγχρονες μεθόδους υψηλής ευαισθησίας, ειδικότητας, επαναληψιμότητας και ακρίβειας, πλήρως μηχανογραφημένο.

Τέλος με τη βοήθεια του προσωπικού μας φτιάξαμε έναν ιδιαίτερα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον ώστε οι άνθρωποι που απευθύνονται σε εμάς να αισθάνονται ότι θα βρουν λύση στο πρόβλημα τους. 

Είναι ευρέως γνωστή η φράση «η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία». Η πρόληψη μας βοηθά να ανιχνεύσουμε ασθένειες όπως ο διαβήτης, ο καρκίνος και η οστεοπόρωση σε αρχικά στάδια οπότε και είναι ευκολότερη η αντιμετώπισή τους. Τα διαγνωστικά τεστ μπορούν να ανιχνεύσουν το πρόβλημα πριν καν εμφανιστούν τα συμπτώματα.

Ο Περιοδικός Προληπτικός Έλεγχος αποτελεί μέσο προσέγγισης νοσημάτων που λαμβάνουν επιδημικό χαρακτήρα στο Δυτικό κόσμο, όπως καρδιοπάθειες, διαβήτης, νεοπλασίες και άλλα, ώστε να διαγνωσθούν έγκαιρα και να αντιμετωπισθούν πριν τη δημιουργία μη αναστρέψιμων επιπλοκών. Πρόκειται για μια στοιχειώδη υποχρέωση του ατόμου απέναντι στον εαυτό του και στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Γενικός προληπτικός έλεγχος γυναικών

Οι ενήλικες γυναίκες εκτός απο τον βασικό προλήπτικό έλεγχο, ανάλογα με την ηλικίας τους και το αναπαραγωγικό στάδιο που βρίσκονται, οφείλουν να κάνουν επιπλέον εξετάσεις ωστε να προληφθούν διάφορες πιθανές παθολογικές καταστάσεις.

Τι περιλαμβάνει

Καλύπτονται εξετάσεις απο πολλές κατηγορίες

 • Γενική αίματος(αιμοπετάλια, λευκά, αιματοκρίτης)
 • Σάκχαρο, Κρεατινίνη, Ουρία, Ουρικό οξύ
 • Τριγλυκερίδια, HDL, LDL
 • Αλκαλική Φωσφατάση, Τρανσαμινάσες(AST - ALT)
 • Κάλιο, Νάτριο, Μαγνήσιο, Φώσφορος
 • LDH, CPK
 • Ολική και άμεση χολερυθρίνη
 • Φεριτίνη ορού και σίδηρος
 • Μέτρηση οστικής πυκνότητας(για γυναίκες μετα την εμμηνόπαυση)

Έκδοση αποτελεσμάτων

Ta αποτελέσματα εκδίδονται αυθημερόν, εφόσον η εξέταση διενεργήθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας.

Δέν πρέπει να ξεχνάμε

 • Πρέπει να επισκεπτόμαστε ανα τακτά χρονικά διαστήματα τον γυναικολόγο μας.